Press "Enter" to skip to content

Vi tilbyr følgende tjenester:

Dyresupporten 

I dagens internettverden kan man stille alle slags spørsmål på forum og grupper. Problemet med det er at mange som svarer på spørsmål er selvutnevnte eksperter og kan gi råd som skader mer enn det gagner. Derfor ønsker jeg å tilby en tjeneste der du får svar fra noen med den rette bakgrunnen og ekspertisen.

Har du spørsmål du vil ha raskt svar på ang din hund, katt eller hest? Eller kanskje du har et atferdsproblem eller et problem i treningen du ønsker å få løst? Trenger du hjelp til å lage en treningsplan eller er usikker på hva dyret ditt burde spise? Uansett hva det gjelder så vil jeg hjelpe deg så langt det er mulig. Ingen spørsmål er for dumme!

For å gjøre det enklest mulig er tjenesten i første omgang på epost. Da kan du stille spørsmål nøyaktig når det passer deg og få et skriftlig svar som du kan gå tilbake til om du trenger det. For mer omfattende spørsmål kan man eventuelt avtale en konsultasjon. 

Send ditt spørsmål  |  Prisliste |   Referanser

Finn den rette hunden for deg og din familie

Når man skal kjøpe seg hund har man flere hundre raser å velge mellom. Mange velger sin hund etter størrelse og utseende uten tanke på hva slags behov den rasen har. Det er en av grunnene til at endel hunder blir omplassert eller avlivet allerede i unghundperioden.  Jeg kan hjelpe deg å finne en hund som vil passe inn med dine ønsker, din personlighet og din livstil. Du fyller ut et skjema med spørsmål ang deg og ditt liv. Utifra dine svar vil jeg da kunne finne raser som kan passe deg. I tillegg vil jeg gi råd om hva du bør se etter hos oppdretter og valpene. Ønsker du mer oppfølging kan jeg tilby en pakkeløsning med nettkurs og personlig veiledning i valpetiden.

Send forespørsel  |  Prisliste  |  Referanser

Lykkedyra Kompetansesenter

Målet er at flest mulig kan lære hva det vil si å ta vare på et dyr. Jeg vil derfor kontinuerlig lage kurs og artikler hvor du kan lære hvilke behov ditt dyr har og hva du kan gjøre for å sørge for at det har det best mulig hos deg.  Det er hund, hest og katt jeg har som hovedfokus, men senere vil det komme kurs om burfugl og smådyr også.

Kursene holdes over internett som online kurs. Fordelen er at du kan ta kurs sittende i sofaen eller på toget om du vil. Du får tilgang til kurset umiddelbart og kan selv tilpasse hvor lang tid du vil bruke. Får du ikke med deg alt som blir sagt så kan du spole tilbake og se på nytt.

Se hvilke kurs som er tilgjengelig

 

Blogglistenhits

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.