Press "Enter" to skip to content

Hva gjør man når man ser dyr som lider?

Planen i dag var at jeg skulle skrive om Norsk Atferdsgruppe for Selskapsdyr siden det er en organisasjon jeg er medlem av og synes gjør en veldig god jobb. De jobber for det samme som jeg brenner for, nemlig det å dele kunnskap om dyrevelferd. Men da jeg begynte å skrive så kom jeg over en flott oversikt på hjemmeside deres som jeg syntes var veldig viktig å dele. NAFS har laget en enkel og oversiktlig plansje hvor man lett ser hvem man skal kontakte om man kommer over dyr som lider. Dette er informasjon alle bør vite om, spesielt nå i høysesongen for forlatte dyr. Ikke alle vet at man er forpliktet til å hjelpe dyr som lider og det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gjøre og hvem man skal ta kontakt med. Så jeg anbefaler alle å dele denne oversikten videre.

Her kan man laste ned og skrive ut forskjellige versjoner av oversikten så man kan ha den lett tilgjengelig fra Nafs.no

 

Takk for at du deler!

Facebook Kommentarer

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.